Dancemind

Dancemind is een Dansschool gelegen aan Houtzager 64 in Wijchen.

Meer informatie over Dancemind in Wijchen

Dancemind is een Dansschool gelegen in Wijchen op Houtzager 64.

Kom erachter wat Dancemind voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancemind om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wijchen? Dan ben je bij Dancemind op de juiste plek. Bij Dancemind kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancemind in Wijchen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Houtzager 64 in Wijchen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijchen of niet, iedereen is welkom bij Dancemind. Je kan Dancemind telefonisch bereiken op: 31 6 42334564 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://dancemind.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancemind en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancemind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancemind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancemind

Bezoekers bekeken ook