En Corps Lida

En Corps Lida is een Dansschool gelegen aan Hermesweg 2B, 31 in Baarn.

Meer informatie over En Corps Lida in Baarn

En Corps Lida is een Dansschool gelegen in Baarn op Hermesweg 2B, 31.

Kom erachter wat En Corps Lida voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek En Corps Lida om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Baarn? Dan ben je bij En Corps Lida op de juiste plek. Bij En Corps Lida kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

En Corps Lida in Baarn is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hermesweg 2B, 31 in Baarn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Baarn of niet, iedereen is welkom bij En Corps Lida. Je kan En Corps Lida telefonisch bereiken op: 31 6 15633593 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.encorpslida.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar En Corps Lida en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij En Corps Lida? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je En Corps Lida het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. En Corps Lida

Bezoekers bekeken ook