Dancin Vechtstreek

Dancin Vechtstreek is een Dansschool gelegen aan Bisonspoor 237 - 5 in Maarssen.

Meer informatie over Dancin Vechtstreek in Maarssen

Dancin Vechtstreek is een Dansschool gelegen in Maarssen op Bisonspoor 237 - 5.

Kom erachter wat Dancin Vechtstreek voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancin Vechtstreek om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Dancin Vechtstreek op de juiste plek. Bij Dancin Vechtstreek kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancin Vechtstreek in Maarssen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bisonspoor 237 - 5 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Dancin Vechtstreek. Je kan Dancin Vechtstreek telefonisch bereiken op: 31 346 575 043 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancin-vechtstreek.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancin Vechtstreek en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancin Vechtstreek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancin Vechtstreek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancin Vechtstreek

Bezoekers bekeken ook