UrbanDancers

UrbanDancers is een Dansschool gelegen aan Kazerneplein 6 in Arnhem.

Meer informatie over UrbanDancers in Arnhem

UrbanDancers is een Dansschool gelegen in Arnhem op Kazerneplein 6.

Kom erachter wat UrbanDancers voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek UrbanDancers om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij UrbanDancers op de juiste plek. Bij UrbanDancers kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

UrbanDancers in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kazerneplein 6 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij UrbanDancers. Je kan UrbanDancers telefonisch bereiken op: 31 6 18487538 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar UrbanDancers en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij UrbanDancers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je UrbanDancers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. UrbanDancers

Bezoekers bekeken ook