Dans- en Partycentrum Overeem

Dans- en Partycentrum Overeem is een Dansschool gelegen aan Kempenaar 01 46 in Lelystad.

Meer informatie over Dans- en Partycentrum Overeem in Lelystad

Dans- en Partycentrum Overeem is een Dansschool gelegen in Lelystad op Kempenaar 01 46.

Kom erachter wat Dans- en Partycentrum Overeem voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans- en Partycentrum Overeem om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Dans- en Partycentrum Overeem op de juiste plek. Bij Dans- en Partycentrum Overeem kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans- en Partycentrum Overeem in Lelystad is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kempenaar 01 46 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij Dans- en Partycentrum Overeem. Je kan Dans- en Partycentrum Overeem telefonisch bereiken op: 31 320 222 166 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolovereem.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans- en Partycentrum Overeem en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans- en Partycentrum Overeem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans- en Partycentrum Overeem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans- en Partycentrum Overeem

Bezoekers bekeken ook