CharDance

CharDance is een Dansschool gelegen aan Nijbracht 116 in Emmen.

Meer informatie over CharDance in Emmen

CharDance is een Dansschool gelegen in Emmen op Nijbracht 116.

Kom erachter wat CharDance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek CharDance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Emmen? Dan ben je bij CharDance op de juiste plek. Bij CharDance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

CharDance in Emmen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Nijbracht 116 in Emmen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Emmen of niet, iedereen is welkom bij CharDance. Je kan CharDance telefonisch bereiken op: 31 6 50747008 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://chardance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar CharDance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij CharDance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CharDance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. CharDance

Bezoekers bekeken ook