Dans en Sparkle

Dans en Sparkle is een Dansschool gelegen aan Troelstradreef 160 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Dans en Sparkle in s-Hertogenbosch

Dans en Sparkle is een Dansschool gelegen in s-Hertogenbosch op Troelstradreef 160.

Kom erachter wat Dans en Sparkle voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans en Sparkle om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van s-Hertogenbosch? Dan ben je bij Dans en Sparkle op de juiste plek. Bij Dans en Sparkle kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans en Sparkle in s-Hertogenbosch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Troelstradreef 160 in s-Hertogenbosch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Hertogenbosch of niet, iedereen is welkom bij Dans en Sparkle. Je kan Dans en Sparkle telefonisch bereiken op: 31 6 40444212 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dansensparkle.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans en Sparkle en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans en Sparkle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans en Sparkle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans en Sparkle

Bezoekers bekeken ook