HFC Dancestudio

HFC Dancestudio is een Dansschool gelegen aan Kloosterweg 1 in Heerlen.

Meer informatie over HFC Dancestudio in Heerlen

HFC Dancestudio is een Dansschool gelegen in Heerlen op Kloosterweg 1.

Kom erachter wat HFC Dancestudio voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek HFC Dancestudio om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij HFC Dancestudio op de juiste plek. Bij HFC Dancestudio kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

HFC Dancestudio in Heerlen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kloosterweg 1 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij HFC Dancestudio. Je kan HFC Dancestudio telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hfcdancestudio.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar HFC Dancestudio en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij HFC Dancestudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HFC Dancestudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. HFC Dancestudio

Bezoekers bekeken ook