Dans4Fun

Dans4Fun is een Balletschool gelegen aan Kempenaar 01 10 in Lelystad.

Meer informatie over Dans4Fun in Lelystad

Dans4Fun is een Balletschool gelegen in Lelystad op Kempenaar 01 10.

Kom erachter wat Dans4Fun voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dans4Fun om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Dans4Fun op de juiste plek. Bij Dans4Fun kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dans4Fun in Lelystad is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Kempenaar 01 10 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij Dans4Fun. Je kan Dans4Fun telefonisch bereiken op: 31 6 53762012 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dans4fun.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dans4Fun en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dans4Fun? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans4Fun het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans4Fun

Bezoekers bekeken ook