Dansstudio SHAKE-IT

Dansstudio SHAKE-IT is een Dansschool gelegen aan Kerkweg 20 in Cothen.

Meer informatie over Dansstudio SHAKE-IT in Cothen

Dansstudio SHAKE-IT is een Dansschool gelegen in Cothen op Kerkweg 20.

Kom erachter wat Dansstudio SHAKE-IT voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio SHAKE-IT om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Cothen? Dan ben je bij Dansstudio SHAKE-IT op de juiste plek. Bij Dansstudio SHAKE-IT kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio SHAKE-IT in Cothen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Kerkweg 20 in Cothen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Cothen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio SHAKE-IT. Je kan Dansstudio SHAKE-IT telefonisch bereiken op: 31 6 53933580 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio SHAKE-IT en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio SHAKE-IT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio SHAKE-IT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio SHAKE-IT

Bezoekers bekeken ook