Danscentrum Remus

Danscentrum Remus is een Dansschool gelegen aan Cranendonckweg 40 in Rotterdam.

Meer informatie over Danscentrum Remus in Rotterdam

Danscentrum Remus is een Dansschool gelegen in Rotterdam op Cranendonckweg 40.

Kom erachter wat Danscentrum Remus voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Remus om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Danscentrum Remus op de juiste plek. Bij Danscentrum Remus kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Remus in Rotterdam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Cranendonckweg 40 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Remus. Je kan Danscentrum Remus telefonisch bereiken op: 31 180 428 781 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danscentrumremus.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Remus en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Remus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Remus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Remus

Bezoekers bekeken ook