Humpie Dancing

Humpie Dancing is een Dansschool gelegen aan Asserring 23 in Amstelveen.

Meer informatie over Humpie Dancing in Amstelveen

Humpie Dancing is een Dansschool gelegen in Amstelveen op Asserring 23.

Kom erachter wat Humpie Dancing voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Humpie Dancing om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Amstelveen? Dan ben je bij Humpie Dancing op de juiste plek. Bij Humpie Dancing kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Humpie Dancing in Amstelveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Asserring 23 in Amstelveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amstelveen of niet, iedereen is welkom bij Humpie Dancing. Je kan Humpie Dancing telefonisch bereiken op: 31 6 51228328 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Humpie Dancing en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Humpie Dancing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humpie Dancing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Humpie Dancing

Bezoekers bekeken ook