Danscentrum van Loon

Danscentrum van Loon is een Dansschool gelegen aan Munnikenweg 58 in t Harde.

Meer informatie over Danscentrum van Loon in t Harde

Danscentrum van Loon is een Dansschool gelegen in t Harde op Munnikenweg 58.

Kom erachter wat Danscentrum van Loon voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum van Loon om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van t Harde? Dan ben je bij Danscentrum van Loon op de juiste plek. Bij Danscentrum van Loon kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum van Loon in t Harde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Munnikenweg 58 in t Harde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in t Harde of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum van Loon. Je kan Danscentrum van Loon telefonisch bereiken op: 31 525 653 251 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum van Loon en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum van Loon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum van Loon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum van Loon

Bezoekers bekeken ook