Glamm entertainment

Glamm entertainment is een Dansschool gelegen aan Gasthuislaan 74 in s-Gravenzande.

Meer informatie over Glamm entertainment in s-Gravenzande

Glamm entertainment is een Dansschool gelegen in s-Gravenzande op Gasthuislaan 74.

Kom erachter wat Glamm entertainment voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Glamm entertainment om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van s-Gravenzande? Dan ben je bij Glamm entertainment op de juiste plek. Bij Glamm entertainment kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Glamm entertainment in s-Gravenzande is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gasthuislaan 74 in s-Gravenzande. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in s-Gravenzande of niet, iedereen is welkom bij Glamm entertainment. Je kan Glamm entertainment telefonisch bereiken op: 31 6 28507265 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.glamm-entertainment.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Glamm entertainment en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Glamm entertainment? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Glamm entertainment het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Glamm entertainment

Bezoekers bekeken ook