Danscentrum Vermeulen

Danscentrum Vermeulen is een Dansschool gelegen aan Bijleveldsingel 44 in Nijmegen.

Meer informatie over Danscentrum Vermeulen in Nijmegen

Danscentrum Vermeulen is een Dansschool gelegen in Nijmegen op Bijleveldsingel 44.

Kom erachter wat Danscentrum Vermeulen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Vermeulen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nijmegen? Dan ben je bij Danscentrum Vermeulen op de juiste plek. Bij Danscentrum Vermeulen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Vermeulen in Nijmegen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Bijleveldsingel 44 in Nijmegen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijmegen of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Vermeulen. Je kan Danscentrum Vermeulen telefonisch bereiken op: 31 24 322 9017 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danscentrumvermeulen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Vermeulen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Vermeulen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Vermeulen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Vermeulen

Bezoekers bekeken ook