G. Frederiks

G. Frederiks is een Dansschool gelegen aan De Jachtvalk 55 in Almelo.

Meer informatie over G. Frederiks in Almelo

G. Frederiks is een Dansschool gelegen in Almelo op De Jachtvalk 55.

Kom erachter wat G. Frederiks voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek G. Frederiks om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Almelo? Dan ben je bij G. Frederiks op de juiste plek. Bij G. Frederiks kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

G. Frederiks in Almelo is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan De Jachtvalk 55 in Almelo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almelo of niet, iedereen is welkom bij G. Frederiks. Je kan G. Frederiks telefonisch bereiken op: 31 6 53860694 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.debokdams.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar G. Frederiks en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij G. Frederiks? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G. Frederiks het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. G. Frederiks

Bezoekers bekeken ook