Dansfabriek Lemmer

Dansfabriek Lemmer is een Dansschool gelegen aan Straatweg 70 H in Lemmer.

Meer informatie over Dansfabriek Lemmer in Lemmer

Dansfabriek Lemmer is een Dansschool gelegen in Lemmer op Straatweg 70 H.

Kom erachter wat Dansfabriek Lemmer voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansfabriek Lemmer om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lemmer? Dan ben je bij Dansfabriek Lemmer op de juiste plek. Bij Dansfabriek Lemmer kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansfabriek Lemmer in Lemmer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Straatweg 70 H in Lemmer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lemmer of niet, iedereen is welkom bij Dansfabriek Lemmer. Je kan Dansfabriek Lemmer telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansfabriek Lemmer en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansfabriek Lemmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansfabriek Lemmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansfabriek Lemmer

Bezoekers bekeken ook