Dansgroep de Eskape

Dansgroep de Eskape is een Dansschool gelegen aan Leliestraat 27 in Deventer.

Meer informatie over Dansgroep de Eskape in Deventer

Dansgroep de Eskape is een Dansschool gelegen in Deventer op Leliestraat 27.

Kom erachter wat Dansgroep de Eskape voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansgroep de Eskape om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Deventer? Dan ben je bij Dansgroep de Eskape op de juiste plek. Bij Dansgroep de Eskape kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansgroep de Eskape in Deventer is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Leliestraat 27 in Deventer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deventer of niet, iedereen is welkom bij Dansgroep de Eskape. Je kan Dansgroep de Eskape telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.wsvdehoven.nl/dansgroep-eskape/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansgroep de Eskape en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansgroep de Eskape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansgroep de Eskape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansgroep de Eskape

Bezoekers bekeken ook