Dancelot

Dancelot is een Dansschool gelegen aan Geertjesweg 50 in Wageningen.

Meer informatie over Dancelot in Wageningen

Dancelot is een Dansschool gelegen in Wageningen op Geertjesweg 50.

Kom erachter wat Dancelot voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dancelot om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Dancelot op de juiste plek. Bij Dancelot kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dancelot in Wageningen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Geertjesweg 50 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen is welkom bij Dancelot. Je kan Dancelot telefonisch bereiken op: 31 6 23943970 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dancelot.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dancelot en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dancelot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dancelot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dancelot

Bezoekers bekeken ook