Danscentrum Verhoeven

Danscentrum Verhoeven is een Dansschool gelegen aan Stationsstraat 33 in Cuijk.

Meer informatie over Danscentrum Verhoeven in Cuijk

Danscentrum Verhoeven is een Dansschool gelegen in Cuijk op Stationsstraat 33.

Kom erachter wat Danscentrum Verhoeven voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danscentrum Verhoeven om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Cuijk? Dan ben je bij Danscentrum Verhoeven op de juiste plek. Bij Danscentrum Verhoeven kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danscentrum Verhoeven in Cuijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stationsstraat 33 in Cuijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Cuijk of niet, iedereen is welkom bij Danscentrum Verhoeven. Je kan Danscentrum Verhoeven telefonisch bereiken op: 31 6 14403887 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.danscentrumverhoeven.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danscentrum Verhoeven en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danscentrum Verhoeven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Verhoeven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Verhoeven

Bezoekers bekeken ook