Dansschool Aad van Rijswijk

Dansschool Aad van Rijswijk is een Dansschool gelegen aan Melis Stokelaan 60 in Vlaardingen.

Meer informatie over Dansschool Aad van Rijswijk in Vlaardingen

Dansschool Aad van Rijswijk is een Dansschool gelegen in Vlaardingen op Melis Stokelaan 60.

Kom erachter wat Dansschool Aad van Rijswijk voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Aad van Rijswijk om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Vlaardingen? Dan ben je bij Dansschool Aad van Rijswijk op de juiste plek. Bij Dansschool Aad van Rijswijk kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Aad van Rijswijk in Vlaardingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Melis Stokelaan 60 in Vlaardingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlaardingen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Aad van Rijswijk. Je kan Dansschool Aad van Rijswijk telefonisch bereiken op: 31 6 51412407 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://westlanddanst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Aad van Rijswijk en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Aad van Rijswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Aad van Rijswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Aad van Rijswijk

Bezoekers bekeken ook