Idance

Idance is een Dansschool gelegen aan Winckelweg 37 in Nunspeet.

Meer informatie over Idance in Nunspeet

Idance is een Dansschool gelegen in Nunspeet op Winckelweg 37.

Kom erachter wat Idance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Idance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Nunspeet? Dan ben je bij Idance op de juiste plek. Bij Idance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Idance in Nunspeet is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Winckelweg 37 in Nunspeet. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nunspeet of niet, iedereen is welkom bij Idance. Je kan Idance telefonisch bereiken op: 31 6 27550777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://idancenunspeet.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Idance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Idance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Idance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Idance

Bezoekers bekeken ook