Dansschool Ad de Bruijn-Bonel

Dansschool Ad de Bruijn-Bonel is een Dansschool gelegen aan Lindenlaan 3 in Heesch.

Meer informatie over Dansschool Ad de Bruijn-Bonel in Heesch

Dansschool Ad de Bruijn-Bonel is een Dansschool gelegen in Heesch op Lindenlaan 3.

Kom erachter wat Dansschool Ad de Bruijn-Bonel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Ad de Bruijn-Bonel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heesch? Dan ben je bij Dansschool Ad de Bruijn-Bonel op de juiste plek. Bij Dansschool Ad de Bruijn-Bonel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Ad de Bruijn-Bonel in Heesch is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lindenlaan 3 in Heesch. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heesch of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Ad de Bruijn-Bonel. Je kan Dansschool Ad de Bruijn-Bonel telefonisch bereiken op: 31 412 637 602 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.addebruijn.eu/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Ad de Bruijn-Bonel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Ad de Bruijn-Bonel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Ad de Bruijn-Bonel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Ad de Bruijn-Bonel

Bezoekers bekeken ook