MK Beats

MK Beats is een Dansschool gelegen aan Hoofdweg 51 in Klijndijk.

Meer informatie over MK Beats in Klijndijk

MK Beats is een Dansschool gelegen in Klijndijk op Hoofdweg 51.

Kom erachter wat MK Beats voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek MK Beats om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Klijndijk? Dan ben je bij MK Beats op de juiste plek. Bij MK Beats kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

MK Beats in Klijndijk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hoofdweg 51 in Klijndijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Klijndijk of niet, iedereen is welkom bij MK Beats. Je kan MK Beats telefonisch bereiken op: 31 6 46786354 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mkbeats.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar MK Beats en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij MK Beats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MK Beats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. MK Beats

Bezoekers bekeken ook