Dansschool Annemieke

Dansschool Annemieke is een Dansschool gelegen aan Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Dansschool Annemieke in Kootwijkerbroek

Dansschool Annemieke is een Dansschool gelegen in Kootwijkerbroek op Schoonbeekhof 1.

Kom erachter wat Dansschool Annemieke voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Annemieke om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Kootwijkerbroek? Dan ben je bij Dansschool Annemieke op de juiste plek. Bij Dansschool Annemieke kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Annemieke in Kootwijkerbroek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kootwijkerbroek of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Annemieke. Je kan Dansschool Annemieke telefonisch bereiken op: 31 6 10714388 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolannemieke.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Annemieke en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Annemieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Annemieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Annemieke

Bezoekers bekeken ook