Stichting Dans

Stichting Dans is een Dansschool gelegen aan Oijenseweg 83 in Oss.

Meer informatie over Stichting Dans in Oss

Stichting Dans is een Dansschool gelegen in Oss op Oijenseweg 83.

Kom erachter wat Stichting Dans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Stichting Dans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Oss? Dan ben je bij Stichting Dans op de juiste plek. Bij Stichting Dans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Stichting Dans in Oss is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oijenseweg 83 in Oss. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Oss of niet, iedereen is welkom bij Stichting Dans. Je kan Stichting Dans telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.stichtingdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Stichting Dans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Stichting Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting Dans

Bezoekers bekeken ook