Dansschool Bailamore

Dansschool Bailamore is een Dansschool gelegen aan Zwiepseweg 165 in Lochem.

Meer informatie over Dansschool Bailamore in Lochem

Dansschool Bailamore is een Dansschool gelegen in Lochem op Zwiepseweg 165.

Kom erachter wat Dansschool Bailamore voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Bailamore om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Lochem? Dan ben je bij Dansschool Bailamore op de juiste plek. Bij Dansschool Bailamore kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Bailamore in Lochem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zwiepseweg 165 in Lochem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lochem of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Bailamore. Je kan Dansschool Bailamore telefonisch bereiken op: 31 6 81343003 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bailamore.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Bailamore en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Bailamore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Bailamore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Bailamore

Bezoekers bekeken ook