Balletstudio Chantal van de Water

Balletstudio Chantal van de Water is een Balletschool gelegen aan Parallelweg 1 in Uden.

Meer informatie over Balletstudio Chantal van de Water in Uden

Balletstudio Chantal van de Water is een Balletschool gelegen in Uden op Parallelweg 1.

Kom erachter wat Balletstudio Chantal van de Water voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Balletstudio Chantal van de Water om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Uden? Dan ben je bij Balletstudio Chantal van de Water op de juiste plek. Bij Balletstudio Chantal van de Water kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Balletstudio Chantal van de Water in Uden is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Parallelweg 1 in Uden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uden of niet, iedereen is welkom bij Balletstudio Chantal van de Water. Je kan Balletstudio Chantal van de Water telefonisch bereiken op: 31 6 50406657 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolvdwater.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Balletstudio Chantal van de Water en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Balletstudio Chantal van de Water? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletstudio Chantal van de Water het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletstudio Chantal van de Water

Bezoekers bekeken ook