Dansschool DanCin

Dansschool DanCin is een Dansschool gelegen aan Gerrit Varwijkplein 24 in Zeddam.

Meer informatie over Dansschool DanCin in Zeddam

Dansschool DanCin is een Dansschool gelegen in Zeddam op Gerrit Varwijkplein 24.

Kom erachter wat Dansschool DanCin voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool DanCin om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Zeddam? Dan ben je bij Dansschool DanCin op de juiste plek. Bij Dansschool DanCin kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool DanCin in Zeddam is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Gerrit Varwijkplein 24 in Zeddam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zeddam of niet, iedereen is welkom bij Dansschool DanCin. Je kan Dansschool DanCin telefonisch bereiken op: 31 6 17761230 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschool-dancin.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool DanCin en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool DanCin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool DanCin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool DanCin

Bezoekers bekeken ook