Dansschool Kiel

Dansschool Kiel is een Dansschool gelegen aan Noorderdokken, Meester F.J. Haarmanweg 25 in Terneuzen.

Meer informatie over Dansschool Kiel in Terneuzen

Dansschool Kiel is een Dansschool gelegen in Terneuzen op Noorderdokken, Meester F.J. Haarmanweg 25.

Kom erachter wat Dansschool Kiel voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Kiel om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Terneuzen? Dan ben je bij Dansschool Kiel op de juiste plek. Bij Dansschool Kiel kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Kiel in Terneuzen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Noorderdokken, Meester F.J. Haarmanweg 25 in Terneuzen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Terneuzen of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Kiel. Je kan Dansschool Kiel telefonisch bereiken op: 31 6 51724106 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Kiel en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Kiel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kiel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kiel

Bezoekers bekeken ook