Ballet- en dansschool Bianca Danst

Ballet- en dansschool Bianca Danst is een Balletschool gelegen aan Sniepweg 13J in Waddinxveen.

Meer informatie over Ballet- en dansschool Bianca Danst in Waddinxveen

Ballet- en dansschool Bianca Danst is een Balletschool gelegen in Waddinxveen op Sniepweg 13J.

Kom erachter wat Ballet- en dansschool Bianca Danst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Ballet- en dansschool Bianca Danst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Balletschool in de buurt van Waddinxveen? Dan ben je bij Ballet- en dansschool Bianca Danst op de juiste plek. Bij Ballet- en dansschool Bianca Danst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Ballet- en dansschool Bianca Danst in Waddinxveen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Balletschool is gelegen aan Sniepweg 13J in Waddinxveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waddinxveen of niet, iedereen is welkom bij Ballet- en dansschool Bianca Danst. Je kan Ballet- en dansschool Bianca Danst telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.biancadanst.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Ballet- en dansschool Bianca Danst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Ballet- en dansschool Bianca Danst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ballet- en dansschool Bianca Danst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Ballet- en dansschool Bianca Danst

Bezoekers bekeken ook