Kinderdans

Kinderdans is een Dansschool gelegen aan Soestdijkerstraatweg 45 in Hilversum.

Meer informatie over Kinderdans in Hilversum

Kinderdans is een Dansschool gelegen in Hilversum op Soestdijkerstraatweg 45.

Kom erachter wat Kinderdans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Kinderdans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hilversum? Dan ben je bij Kinderdans op de juiste plek. Bij Kinderdans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Kinderdans in Hilversum is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Soestdijkerstraatweg 45 in Hilversum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilversum of niet, iedereen is welkom bij Kinderdans. Je kan Kinderdans telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Kinderdans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Kinderdans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Kinderdans

Bezoekers bekeken ook