Dansschool SAV

Dansschool SAV is een Dansschool gelegen aan Elias Annes Borgerstraat 25 in Joure.

Meer informatie over Dansschool SAV in Joure

Dansschool SAV is een Dansschool gelegen in Joure op Elias Annes Borgerstraat 25.

Kom erachter wat Dansschool SAV voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool SAV om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Joure? Dan ben je bij Dansschool SAV op de juiste plek. Bij Dansschool SAV kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool SAV in Joure is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Elias Annes Borgerstraat 25 in Joure. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Joure of niet, iedereen is welkom bij Dansschool SAV. Je kan Dansschool SAV telefonisch bereiken op: 31 6 54977994 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.metsav.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool SAV en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool SAV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool SAV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool SAV

Bezoekers bekeken ook