TOT DANS

TOT DANS is een Dansschool gelegen aan Schoollaan 16 in Paterswolde.

Meer informatie over TOT DANS in Paterswolde

TOT DANS is een Dansschool gelegen in Paterswolde op Schoollaan 16.

Kom erachter wat TOT DANS voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek TOT DANS om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Paterswolde? Dan ben je bij TOT DANS op de juiste plek. Bij TOT DANS kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

TOT DANS in Paterswolde is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoollaan 16 in Paterswolde. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Paterswolde of niet, iedereen is welkom bij TOT DANS. Je kan TOT DANS telefonisch bereiken op: 31 6 47873344 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.totdans.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar TOT DANS en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij TOT DANS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TOT DANS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. TOT DANS

Bezoekers bekeken ook