Dansschool Up&down

Dansschool Up&down is een Dansschool gelegen aan Hemelrijk 52 in Arnhem.

Meer informatie over Dansschool Up&down in Arnhem

Dansschool Up&down is een Dansschool gelegen in Arnhem op Hemelrijk 52.

Kom erachter wat Dansschool Up&down voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansschool Up&down om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Arnhem? Dan ben je bij Dansschool Up&down op de juiste plek. Bij Dansschool Up&down kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansschool Up&down in Arnhem is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Hemelrijk 52 in Arnhem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Arnhem of niet, iedereen is welkom bij Dansschool Up&down. Je kan Dansschool Up&down telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansschoolupanddown.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansschool Up&down en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansschool Up&down? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Up&down het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Up&down

Bezoekers bekeken ook