CU Dance

CU Dance is een Dansschool gelegen aan Oranjestraat 32 in Hoensbroek.

Meer informatie over CU Dance in Hoensbroek

CU Dance is een Dansschool gelegen in Hoensbroek op Oranjestraat 32.

Kom erachter wat CU Dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek CU Dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Hoensbroek? Dan ben je bij CU Dance op de juiste plek. Bij CU Dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

CU Dance in Hoensbroek is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Oranjestraat 32 in Hoensbroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoensbroek of niet, iedereen is welkom bij CU Dance. Je kan CU Dance telefonisch bereiken op: 31 6 23846137 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.cu-dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar CU Dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij CU Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CU Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. CU Dance

Bezoekers bekeken ook