Beyond Basic

Beyond Basic is een Dansschool gelegen aan Sportlaan 7 in Veenendaal.

Meer informatie over Beyond Basic in Veenendaal

Beyond Basic is een Dansschool gelegen in Veenendaal op Sportlaan 7.

Kom erachter wat Beyond Basic voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Beyond Basic om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij Beyond Basic op de juiste plek. Bij Beyond Basic kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Beyond Basic in Veenendaal is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Sportlaan 7 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen is welkom bij Beyond Basic. Je kan Beyond Basic telefonisch bereiken op: 31 318 745 945 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.beyondbasic.nl/contact/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Beyond Basic en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Beyond Basic? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beyond Basic het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Beyond Basic

Bezoekers bekeken ook