Dansspetters

Dansspetters is een Dansschool gelegen aan Lage Kanaaldijk 7 in Maastricht.

Meer informatie over Dansspetters in Maastricht

Dansspetters is een Dansschool gelegen in Maastricht op Lage Kanaaldijk 7.

Kom erachter wat Dansspetters voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansspetters om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Maastricht? Dan ben je bij Dansspetters op de juiste plek. Bij Dansspetters kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansspetters in Maastricht is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lage Kanaaldijk 7 in Maastricht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maastricht of niet, iedereen is welkom bij Dansspetters. Je kan Dansspetters telefonisch bereiken op: 31 43 325 5570 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansspetters.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansspetters en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansspetters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansspetters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansspetters

Bezoekers bekeken ook