Like2dance

Like2dance is een Dansschool gelegen aan Aaltje Noordewierstraat 405-A in Den Haag.

Meer informatie over Like2dance in Den Haag

Like2dance is een Dansschool gelegen in Den Haag op Aaltje Noordewierstraat 405-A.

Kom erachter wat Like2dance voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Like2dance om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Like2dance op de juiste plek. Bij Like2dance kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Like2dance in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Aaltje Noordewierstraat 405-A in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Like2dance. Je kan Like2dance telefonisch bereiken op: 31 6 18682995 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.like2dance.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Like2dance en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Like2dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Like2dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Like2dance

Bezoekers bekeken ook