Danssportcentrum Van der Harst

Danssportcentrum Van der Harst is een Dansschool gelegen aan Zuidoostersingel 1 in Harlingen.

Meer informatie over Danssportcentrum Van der Harst in Harlingen

Danssportcentrum Van der Harst is een Dansschool gelegen in Harlingen op Zuidoostersingel 1.

Kom erachter wat Danssportcentrum Van der Harst voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Danssportcentrum Van der Harst om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Harlingen? Dan ben je bij Danssportcentrum Van der Harst op de juiste plek. Bij Danssportcentrum Van der Harst kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Danssportcentrum Van der Harst in Harlingen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Zuidoostersingel 1 in Harlingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Harlingen of niet, iedereen is welkom bij Danssportcentrum Van der Harst. Je kan Danssportcentrum Van der Harst telefonisch bereiken op: 31 517 851 399 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://dscvdharst.webklik.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Danssportcentrum Van der Harst en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Danssportcentrum Van der Harst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danssportcentrum Van der Harst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danssportcentrum Van der Harst

Bezoekers bekeken ook