Dansstudio Berentsen

Dansstudio Berentsen is een Dansschool gelegen aan Rijksweg 288 in Gaanderen.

Meer informatie over Dansstudio Berentsen in Gaanderen

Dansstudio Berentsen is een Dansschool gelegen in Gaanderen op Rijksweg 288.

Kom erachter wat Dansstudio Berentsen voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Berentsen om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gaanderen? Dan ben je bij Dansstudio Berentsen op de juiste plek. Bij Dansstudio Berentsen kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Berentsen in Gaanderen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Rijksweg 288 in Gaanderen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gaanderen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Berentsen. Je kan Dansstudio Berentsen telefonisch bereiken op: 31 315 323 466 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudio-berentsen.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Berentsen en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Berentsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Berentsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Berentsen

Bezoekers bekeken ook