Dansstudio Dentro

Dansstudio Dentro is een Dansschool gelegen aan Edisonweg 12 in Alkmaar.

Meer informatie over Dansstudio Dentro in Alkmaar

Dansstudio Dentro is een Dansschool gelegen in Alkmaar op Edisonweg 12.

Kom erachter wat Dansstudio Dentro voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Dentro om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Alkmaar? Dan ben je bij Dansstudio Dentro op de juiste plek. Bij Dansstudio Dentro kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Dentro in Alkmaar is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Edisonweg 12 in Alkmaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alkmaar of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Dentro. Je kan Dansstudio Dentro telefonisch bereiken op: 31 6 12968032 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiodentro.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Dentro en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Dentro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Dentro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Dentro

Bezoekers bekeken ook