D.H. DANSSTUDIO

D.H. DANSSTUDIO is een Dansschool gelegen aan Op Den Dries 24 in Blitterswijck.

Meer informatie over D.H. DANSSTUDIO in Blitterswijck

D.H. DANSSTUDIO is een Dansschool gelegen in Blitterswijck op Op Den Dries 24.

Kom erachter wat D.H. DANSSTUDIO voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek D.H. DANSSTUDIO om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Blitterswijck? Dan ben je bij D.H. DANSSTUDIO op de juiste plek. Bij D.H. DANSSTUDIO kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

D.H. DANSSTUDIO in Blitterswijck is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Op Den Dries 24 in Blitterswijck. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Blitterswijck of niet, iedereen is welkom bij D.H. DANSSTUDIO. Je kan D.H. DANSSTUDIO telefonisch bereiken op: 31 6 57316917 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dhdansstudio.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar D.H. DANSSTUDIO en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij D.H. DANSSTUDIO? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je D.H. DANSSTUDIO het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. D.H. DANSSTUDIO

Bezoekers bekeken ook