Dansstudio Gouda

Dansstudio Gouda is een Dansschool gelegen aan Lethmaetstraat 60 in Gouda.

Meer informatie over Dansstudio Gouda in Gouda

Dansstudio Gouda is een Dansschool gelegen in Gouda op Lethmaetstraat 60.

Kom erachter wat Dansstudio Gouda voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Gouda om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Gouda? Dan ben je bij Dansstudio Gouda op de juiste plek. Bij Dansstudio Gouda kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Gouda in Gouda is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Lethmaetstraat 60 in Gouda. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Gouda of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Gouda. Je kan Dansstudio Gouda telefonisch bereiken op: 31 182 605 973 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiogouda.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Gouda en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Gouda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Gouda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Gouda

Bezoekers bekeken ook