Lotte Timmermans

Lotte Timmermans is een Dansschool gelegen aan in .

Meer informatie over Lotte Timmermans in

Lotte Timmermans is een Dansschool gelegen in op .

Kom erachter wat Lotte Timmermans voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Lotte Timmermans om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van ? Dan ben je bij Lotte Timmermans op de juiste plek. Bij Lotte Timmermans kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Lotte Timmermans in is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen is welkom bij Lotte Timmermans. Je kan Lotte Timmermans telefonisch bereiken op: 31 6 23123842 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Lotte Timmermans en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Lotte Timmermans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lotte Timmermans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Lotte Timmermans

Bezoekers bekeken ook