Dansstudio Masal

Dansstudio Masal is een Dansschool gelegen aan Duitslandlaan 1 in Heemskerk.

Meer informatie over Dansstudio Masal in Heemskerk

Dansstudio Masal is een Dansschool gelegen in Heemskerk op Duitslandlaan 1.

Kom erachter wat Dansstudio Masal voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Masal om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Heemskerk? Dan ben je bij Dansstudio Masal op de juiste plek. Bij Dansstudio Masal kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Masal in Heemskerk is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Duitslandlaan 1 in Heemskerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemskerk of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Masal. Je kan Dansstudio Masal telefonisch bereiken op: 31 6 50477206 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudiomasal.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Masal en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Masal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Masal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Masal

Bezoekers bekeken ook