De ballet studio Den Haag

De ballet studio Den Haag is een Dansschool gelegen aan Monseigneur Nolenslaan 16 in Den Haag.

Meer informatie over De ballet studio Den Haag in Den Haag

De ballet studio Den Haag is een Dansschool gelegen in Den Haag op Monseigneur Nolenslaan 16.

Kom erachter wat De ballet studio Den Haag voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek De ballet studio Den Haag om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij De ballet studio Den Haag op de juiste plek. Bij De ballet studio Den Haag kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

De ballet studio Den Haag in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Monseigneur Nolenslaan 16 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij De ballet studio Den Haag. Je kan De ballet studio Den Haag telefonisch bereiken op: 31 6 26144133 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deballetstudiodenhaag.com/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar De ballet studio Den Haag en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij De ballet studio Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De ballet studio Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. De ballet studio Den Haag

Bezoekers bekeken ook