Dansstudio Ro-Lo

Dansstudio Ro-Lo is een Dansschool gelegen aan Schoolstraat 2 in Herpen.

Meer informatie over Dansstudio Ro-Lo in Herpen

Dansstudio Ro-Lo is een Dansschool gelegen in Herpen op Schoolstraat 2.

Kom erachter wat Dansstudio Ro-Lo voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Ro-Lo om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Herpen? Dan ben je bij Dansstudio Ro-Lo op de juiste plek. Bij Dansstudio Ro-Lo kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Ro-Lo in Herpen is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Schoolstraat 2 in Herpen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herpen of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Ro-Lo. Je kan Dansstudio Ro-Lo telefonisch bereiken op: 31 6 25507574 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dansstudiorolo.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Ro-Lo en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Ro-Lo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Ro-Lo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Ro-Lo

Bezoekers bekeken ook