Joan van der Mast

Joan van der Mast is een Dansschool gelegen aan Populierstraat 38 in Den Haag.

Meer informatie over Joan van der Mast in Den Haag

Joan van der Mast is een Dansschool gelegen in Den Haag op Populierstraat 38.

Kom erachter wat Joan van der Mast voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Joan van der Mast om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Joan van der Mast op de juiste plek. Bij Joan van der Mast kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Joan van der Mast in Den Haag is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Populierstraat 38 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Joan van der Mast. Je kan Joan van der Mast telefonisch bereiken op: 31 6 12432297 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.newdancecenter.nl/docenten/joan-van-der-mast/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Joan van der Mast en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Joan van der Mast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joan van der Mast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Joan van der Mast

Bezoekers bekeken ook