Dansstudio Shirley

Dansstudio Shirley is een Dansschool gelegen aan Stationsplein 9 in Goes.

Meer informatie over Dansstudio Shirley in Goes

Dansstudio Shirley is een Dansschool gelegen in Goes op Stationsplein 9.

Kom erachter wat Dansstudio Shirley voor jou kan betekenen. Met de beste dansleraren en de mooiste choreografieën heb je alles wat je nodig hebt voor een goede dans. Bezoek Dansstudio Shirley om te dansen zoals the one and only Michael Jackson.

Ben jij opzoek naar een Dansschool in de buurt van Goes? Dan ben je bij Dansstudio Shirley op de juiste plek. Bij Dansstudio Shirley kun je terecht om dansles te krijgen, vrijdansen of privéles te krijgen. Er worden groepslessen georganiseerd en na een danstraining kun je gebruikmaken van de douchefaciliteiten. 

Dansstudio Shirley in Goes is de plek om je helemaal tot rust te dansen. Deze Dansschool is gelegen aan Stationsplein 9 in Goes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goes of niet, iedereen is welkom bij Dansstudio Shirley. Je kan Dansstudio Shirley telefonisch bereiken op: 31 6 82185311 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dansstudioshirley.nl/

Wil je graag beginnen met dansen of ben je al ervaren? Kom naar Dansstudio Shirley en begin vandaag nog!

Hoe kom je bij Dansstudio Shirley? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Shirley het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Shirley

Bezoekers bekeken ook